Generali autoverzekering simulatie

Op de site van Generali kunt u via een overzichtelijke tabel kijken wat u precies krijgt bij welke soort verzekering. De verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium en Omnium staan naast elkaar en telkens wordt vermeld of een 

generali autoverzekering simulatie

dekking al dan niet bij de verzekering zit inbegrepen. Ook kunt u gemakkelijk de polisvoorwaarden doornemen. Transparant is de site dus wel. Dankzij de Generali autoverzekering simulatie is het overigens zeer gemakkelijk om online de hoogte van de premie te berekenen. U hoeft enkel uw behoeftes in te vullen (welke verzekering, welke dekkingen). Ook even de gegevens van de bestuurder invullen en u kent meteen het gehanteerde tarief van Generali. Het spreekt voor zich dat het een goede zaak is om ook eens bij andere aanbieders de nodige berekeningen door te voeren. Ook daar even een simulatie doorvoeren.

Natuurlijk wel opletten met de vergelijking. Bij Test Aankoop kunt u lezen dat met name de omniumverzekeringen nogal eens durven verschillen. De ene aanbieder dekt andere risico’s. Alleen baseren op de prijs is dus geen goed idee. Zelf wat informatie doornemen en u weet meteen of de Generali autoverzekering de beste optie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *