Gedeeltelijke omnium KBC

De gedeeltelijke omnium KBC is een autoverzekering die eigenlijk niets meer of minder is dan een combinatie van de beperkt cascoverzekering en de BA-verzekering. U bent met de gedeeltelijke omnium KBC in eerste instantie dus ingedekt wat schade aan derden betreft. Dit zorgt er voor dat u met het 

gedeeltelijke omnium kbc

afsluiten van deze autoverzekering perfect in regel bent met de wettelijke eisen. De wet vereist immers dat iedere bestuurder van een auto beschikt over op z’n minst een BA-verzekering. Dit wil zeggen dat andere autoverzekeringen zoals een beperkt cascoverzekering en een omniumverzekering niet wettelijk verplicht zijn.

De gedeeltelijke omnium KBC biedt u echter meer dan enkel en alleen de dekkingen van een BA-verzekering. U kunt bij een gedeeltelijke omnium KBC immers ook rekenen op de dekkingen die doorgaans onder een beperkt cascoverzekering terug te vinden zijn. Met andere woorden, ook schade aan derden wordt door de gedeeltelijke omnium KBC ingedekt. Let wel, de gedeeltelijke omnium KBC betreft zoals de naam reeds doet vermoeden een gedeeltelijke omniumverzekering waardoor u niet verzekert bent tegen alle mogelijke schade. Wenst u dit wel, dan zult u verplicht zijn om een volwaardige omniumverzekering af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *