Autoverzekering 18 jaar

U bent 18 en hebt net uw rijbewijs gehaald en de volgende stap is dus de aankoop van een wagen. Bij de aankoop van een wagen hoort natuurlijk ook het afsluiten van een verzekering. Voor jongeren kan dit nogal eens tegenvallen. Zelf voor een oude wagen met weinig vermogen is het niet ondenkbaar dat jaarlijks een premie van 1000 euro betaald dient te worden. Dit terwijl hetzelfde voertuig op de naam van één van de ouders 

autoverzekering 18 jaar

wellicht maar een 400 euro zou kosten. 18 jarigen (en bij uitbreiding -25 jarigen) behoren tot een risicogroep. Jongeren veroorzaken meer ongevallen en die ongevallen die ze veroorzaken zijn over het algemeen erger. 18 jaar en een verzekering voor de auto zoeken wil zeggen dat de premie hoog is. Hoe ouder, hoe minder dat men moet betalen. Ook het hebben van schadevrije jaren speelt een invloed op de prijs.

We raden u aan om meerdere verzekeringsmaatschappijen te contacteren. Er bestaan speciale formules voor jongeren. Er zijn dan beperkingen, maar de premie daalt wel fors. Neem informatie door en wie weet rijdt u met uw 18 jaar wel rond met een tamelijk voordelige verzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *